top of page

Pulchri Studio

Pulchri Studio (Latijn voor "Uit liefde/ijver voor het schone") is een vereniging van kunstenaars, opgericht in 1847. Sinds 1898 is Pulchri gevestigd in het monumentale pand in het centrum van Den Haag, Lange Voorhout 15. In Pulchri zijn elke 3 weken nieuwe exposities te zien met werk van leden en niet-leden. De kunstwerken zijn in de meeste gevallen te koop. Er bestaat een aantrekkelijke renteloze betalingsregeling.

Pulchri Studio is primair een plek waar kunstenaars(leden) hun werk exposeren. Dat werk is te bewonderen van 11.00 tot 17.00 uur. Het zou natuurlijk zonde zijn zo'n mooi gebouw na 17.00 uur te sluiten, vandaar dat er naast exposities ook andere activiteiten plaatsvinden. Tot 18.00 uur is de sociëteit ook geopend voor niet-leden van Pulchri. In de societeit gelden voor leden aangepaste prijzen.

Featured Posts
Recent Posts
Archive
Search By Tags
Er zijn nog geen tags.
bottom of page